Ingyenes

12 extra életmentő mellény vezetőknek

Vezetői tudásod mennyit ér?

Mérd fel a vezetői felkészültségedet a 12 legfontosabb vezetői készségterületen úgy, hogy egy percet sem kell tréningen töltened!

Egyszerre vagy egyenként kéred a sokkhatást?

Iratkozz fel a 12 extra életmentő mellény vezetőknek programra és tetszés szerint letöltheted a 12 kulcs vezetői készségterületről szóló írásainkat és kérdéseinket.

Most gyorsan feliratkozom a 12 extra életmentő mellény vezetőknek programra >>

 

Kedves vezető társam!

Miért fontos, hogy tisztában légy a saját vezetői készségtárad tartalmával és minőségével?

Vezetői szerepkörök, kompetenciák, amelyekben megnyilvánul vezető felkészültséged és teljesítményed:

> Döntésekben és értékelésekben,
> Irányításban,
> Erőforrások elosztásában,
> Problémamegoldásban,
> Emberek kiválasztásában,
> Munkatársak képzésében,
> Terméktervezésben,
> Tárgyalásokon stb.

Ha széles a repertoárod és magabiztosan használod őket, akkor szinte repíted a csapatodat a céljaitok felé. Ha az embereid kocognak, meg-megállnak, értetlenkednek vagy rendszeresen félreértik üzeneteidet, ott bizony veled van a gond.

 

Miért kell ismerned pontosan a 12 vezetői kulcs készségterületet?

Több mint 500 vezetővel – multi, közepes és kis vállalatoknál egyaránt – eltöltött személyes beszélgetésből is egyértelműen kiderült, hogy vezetővé válni nem lehet csak szemináriumokon, tréningeken, könyvekből vagy webinarokon. Csakis a személyesen átélt tapasztalatok formálnak vezetővé, a saját főnöködet, vezetőtársaidat és más kiemelkedő személyiségeket példaként látva és követve.

A kizárólag tapasztalati úton való vezetővé válás viszont igen esetleges és kétséges eredménnyel járul hozzá a fejlődésünkhöz. Ha a rossz mintákat és példákat látjuk, akkor rossz leckéket veszünk. Alig néhány ember vált sikeres vezetővé azáltal, hogy hol eredményes, hol rossz leckéket vett át a környezetéből.

A 12 extra életmentő mellény vezetőknek abban támogat, hogy kivegyük a véletlenszerűséget a véletlenszerűen érkező jó és rossz vezetői minták átéléséből. Ahhoz adunk keretet, szempontokat és egyedi látásmódot, hogy a lehető legtöbbet vedd észre és tanulj az átélt vezetői szituációkból, a saját élményeidből.

Feliratkozom a 12 extra életmentő mellény vezetőknek programra >>

 

Mi is pontosan a 12 kulcs vezetői készségterület, melynek ismerete és alkalmazása érleli, fejleszti és stabilizálja magabiztosságodat a csapatod élén?

Nézzük sorban:

   1. Arra a bátor, új célokat kitűző kezdeményezésedre gondolok, amellyel új üzleti lehetőségeket társz fel, és távlatokat mutatsz a munkatársaidnak.

   2. Arra a problémamegoldó készségedre gondolok, amellyel meglátod, megragadod és a csapatoddal közösen meg is oldod a menetrendszerűen érkező problémákat.

   3. Arra a változást generáló, bevezető és azt végigvivő készségedre gondolok, amellyel egy-egy új projekt esetén megnyered, magad mellé állítod és végigviszed a csapatodat a kiválasztott új működési módba.

Feliratkozom a 12 extra életmentő mellény vezetőknek programra >>

   4. Arra a tervező- és szervezőkészségedre gondolok, amellyel a vállalt munkát a szervezet igényei szerint eredményesen megszervezed. Ehhez kitűzöd a célokat, felméred a szükségleteket és meghatározod a prioritásokat.

   5. Arra az eredményorientációra és magas szintű, szigorú követelménytámasztásodra gondolok, mellyel önmagadat és a szervezetet egyre nagyobb teljesítmény elérésére ösztönzöd.

   6. Arra a hatékony kommunikációs készségedre gondolok, amellyel pontosan tájékoztatod, ha kell meggyőzöd, és lelkesen mozgósítod a munkatársaidat és a vevőidet az együttműködésre.

Feliratkozom a 12 extra életmentő mellény vezetőknek programra >>

   7. Arra az értekezletvezetői készségedre gondolok, mellyel a rendelkezésre álló időt, a kitűzött napirendi pontokat, a résztvevők körét és az eredményességet is szem előtt tartva hatékony megbeszéléseket tartasz.

   8. Arra az ügyfélközpontú szemléletmódodra gondolok, amellyel feltérképezed, akár előre látod az ügyfeleid igényeit, majd a vevőid elvárását is felülmúló termékeket, illetve szolgáltatásokat hozol létre és nyújtod azokat.

   9. Arra a csapatkapitányi szerepedre gondolok, amelyben a közös cél eléréséért az együttműködés és a csapatmunka élére állsz.

Feliratkozom a 12 extra életmentő mellény vezetőknek programra >>

   10. Arra a személyes menedzseri készségedre gondolok, amellyel a kezdőket, a haladókat és a profi munkatársakat is magabiztosan irányítod.

   11. Arra a tárgyalókészségedre gondolok, amellyel feltárod, felismered a partnered motivációit, igényeit és kölcsönösen előnyös megállapodásra törekedsz.

   12. Arra az előadói készségedre gondolok, amellyel valamennyi célközönségednek odaillő, hiteles, meggyőző beszédeket tudsz tartani és el tudod adni a vállalkozásodat.

 

Kész vagy a megmérettetésre?

 

Kedves vezetőtársam,

íme, egy hasznos, nem időrabló, hatékony vezetői támogató eszköz. Használd személyes tanácsadódként is. Esettanulmányain keresztül világos és egyértelmű útmutatást kapsz az adott készségterület fontosságáról.

Sikeres alkalmazást kívánok,

Demeter István (Döme)

 

Ui.: ha még nem kaptad meg a 12 extra életmentő mellény vezetőknek program tartalmát, itt iratkozhatsz fel rá: