Ingyenes

Ingyenes CSAPATSZELLEM szintfelmérő teszt ITT!

Kíváncsi vagy rá, milyen fejlettségi szinten áll a csapatod?

Érdekel, hogy a csapatod tagjai mit gondolnak a vezetői működésedről? Mit gondolnak a csapat képességéről, egységességéről, és mire hivatott ez a gárda egyáltalán?

Mindezekről és ennél sokkal többről is szól a

A CSAPATSZELLEM együttműködési szintfelmérés

 

„Nagyon jó nálunk a, a hmm, a teamspirit!” – válaszoljuk, ha rákérdeznek arra, hogy „Na, milyen a csapatotok?” Általános válasz, de mégis pontosan ismerjük azt az érzést, amikor gördülékeny és sikeres a csapatunk valamiért, és azt is, amikor semmi sem megy, csikorog az egész szerkezet.

 

Megvannak a pontos összetevői annak, mitől erős az elkötelezettség a csapattagok között, és mitől magas a teljesítmény tartósan. Ezeket az összetevőket találod pontosan kibontva a CSAPATSZELLEM szintfelmérőben.

 

Ha kíváncsi vagy akár vezetőként, akár csapattagként a saját csapatod teamspirit szintjére, töltsétek ki egyenként, egymástól függetlenül a CSAPATSZELLEM kérdőívet, kinyomtatott formában.

 

Nézzük, mit kell tenned! Az egyes pontok megállapításokat tartalmaznak. Értékeld az állítás rátok vonatkozó helyességét azzal, hogy az 5 egyetértési alternatíva egyikét – az értéket bekarikázod. Majd lépj a következő sorra, és ott is karikázd be a szerinted reális értéket. Ha végeztél a teljes szintfelmérővel, a vezetőd vagy Te gyűjtsd be mindenkitől a szintfelmérő lapokat és soronként összesítsétek a bekarikázott értékek összegét, majd osszátok el a kitöltők számával.

 

Szerintem jobb, ha tényleg megnézed, miről is beszélek. Most töltsd le a CSAPATSZELLEM szintfelmérő kérdőívet!

A dokumentumot INGYEN letöltheted, mindössze a nevedet és az e-mail címedet add meg itt: