Outdoor tréningek - 4-5. szint: Expedíción a győztes csapat

4-5. szint: Expedíción a győztes csapat

 

Expedíción a győztes csapat

Célja: csúcsteljesítmény létrehozása nehéz körülmények között.

A csapattagok mindent tudnak egymásról és a csapatteljesítmény létrehozásáról. Képesek-e ezt extrém körülmények között alkalmazni? Tudatosítjuk: a „lehetetlen feladat" legtöbbször csupán a feladatról alkotott hit. A csapatnak megoldást kell találnia a folyamatos teljesítménykényszer okozta problémákra: nehéz körülmények között a bizalom, a közös cél hamarabb felejtődik el. A csapat problémamegoldó készségét fejlesztjük tovább. Szembetalálkozunk több válsághelyzettel.

 

A tréning várható haszna: A csapat rövid idő alatt feldolgozza a kihívást és jó szereposztással belevág a megoldásba. Gyorsan old meg válsághelyzeteket.

Egyén: Megtapasztalta, hogy a pozitív gondolkodás, hit a közös akarat erejében a siker alapvető feltétele. Növekedett az önbizalom és a stressztűrő képesség. Felkészült nagyobb terhelésű időszakok és a stressz elviselésére. Hatékonyan osztja be energiáját.

Csapat: Kipróbált és tesztelt együttműködési altarnatívákat és a sikerorientált gondolkodást. Mostanra begyakorolt módszereink és szabályaink vannak hirtelen bekövetkezett változások esetére. Nem kapkodunk, nem hagyunk esélyt az egymástól függetlenül indított akcióknak. Váratlan helyzetekben sem esünk pánikba.

Cég: Erőteljes, önálló csapat, letisztult együttműködési szabályok.

  

Akiknek ajánljuk:

·  Top management teamnek a csapategység mélyítéséért, az egymás iránti elkötelezettségért.

·  Top management teamnek, ahol fontos a csapat egysége rövid és hosszú távon egyaránt.

·  Sales management teamnek hasonló célokkal.

·  Felső és középvezetői csapatnak együttesen, hogy a cég értékrendje, valamint a vezetőkkel szembeni elvárások egységesen épüljenek be a kulcsemberekbe.

·  A cégen belül valamennyi, csapatmunkában dolgozó kollektívának, ahol a kollégák hatékony együttműködése és az erős bizalmi kapcsolatrendszer fontos a sikerhez. (Értékesítési csapat, pénzügyi csapat, HR csapat, marketing csapat, projekt teamek.)

·  Szorosan együtt dolgozó osztályok kulcsembereinek és csapataiknak a különböző érdekek egységesítéséért, egymás jobb megértéséért, tolerálásáért (pl. marketing és értékesítés együtt egy közös programon).

 

A csapatépítő tréningek és élményprogramok helyszínei lehetnek például:

 

További szintek:

1. szint: Bizalomépítés

2. szint: Elköteleződés

3. szint: Teljesítmény-mánia

Ajánlatkérés

Kapcsolódó képgaléria

<< vissza az előző oldalra