Outdoor tréningek - A sasok szárnyán - 2. szint

A sasok szárnyán - 2. szint

Miért szükséges?

Ezen a programon arra is választ kapunk, hogy A SASOK SZÁRNYÁN I. program során megtapasztalt komfortzónán kívüli lét vajon egyszeri vállalás volt-e a csapat lelkesítő hatása, a program atmoszférája vagy a „be ne égjek a többiek előtt” motivációból eredően. Sikerült az önbizalom- és önbecsülés-növekedést tartóssá tenni a mindennapokra? Sikerült a koncentrálóképességünket tudatosan elővenni, tovább kitartani? A napi vállalások és döntések tengerében sikerült a „meg tudom csinálni” és a „bevállalom az újszerű megoldást a kényelmes és megszokott helyett” filozófiát alkalmaznom, hogy hatásosabb és eredményesebb legyek?

Akiknek még javára válhat a tréning

A SASOK SZÁRNYÁN I. tréningünkön többnyire vezetői és értékesítői csapatok vettek részt a mai napig. Egy-egy bátrabb adminisztratív csapat is bevállalta már a programot. A csapatprofilok sokszínűsége miatt, megtartva a terhelés és a kihívások fokozását, modulrendszerű tréningként kezeljük ezt a programot. Ez lehetővé teszi, hogy az első tréningen résztvevő megrendelőnkkel közösen állítsuk össze a csapata és az egyének számára legjobban illeszkedő következő szintet.

A tréning tematikája

  • Megtapasztaljuk, hogy mi maradt meg az első programon megtanult tudatosságból, és tovább dolgozunk ezen.
  • Az egyszeri rövid komfortzónán kívüli helyzeteket időben és egy-egy gyakorlatnál távolságban is kinyújtjuk.
  • Fokozzuk a terhelést, tovább tágítjuk a komfortzónát.
  • A legnagyobb hangsúlyt a szellemi és lelki állóképesség fokozására helyezzük, mivel a mindennapi helytállás szempontjából ezek a legfontosabb személyes területek.

Vissza A sasok szárnyán I. tréningre >>

A csapatépítő tréningek és élményprogramok helyszínei lehetnek például:

Ajánlatkérés

Kapcsolódó képgaléria

<< vissza az előző oldalra