Kompetencia fejlesztő tréningek - Értékesítőknek - A SASOK..

Értékesítőknek - A SASOK SZÁRNYÁN II. tréning

A SASOK SZÁRNYÁN II. tréning

Miért szükséges?

Tartóssá teszi a Sasok szárnyán tréningsorozat filozófiáját. Előfordul, hogy az előző tréningen a megtapasztalt komfortzónán kívüli lét csak egyszeri vállalás volt a csapat lelkesítő hatása, a program atmoszférája vagy a „be ne égjek a többiek előtt” motivációból eredően. A célunk az önbizalom- és önbecsülésnövekedést tartóssá tenni a mindennapokra.

Sikerül-e a koncentráló képességünket tudatosan elővenni és még tovább kitartani? A napi vállalások és döntések tengerében sikerült-e a „meg tudom csinálni” és a „bevállalom az újszerű megoldást a kényelmes és megszokott helyett” filozófiát alkalmaznom, hogy hatásosabb és eredményesebb legyek?

Kinek használ a Sasok szárnyán 2. tréning?

A Bajnokok útja 1. tréningünkön többnyire vezetői és értékesítői csapatok vettek részt a mai napig. Egy-egy bátrabb adminisztratív csapat is bevállalta már a programot. A csapatprofilok sokszínűsége miatt, megtartva a terhelés és a kihívások fokozását, modulrendszerű tréningként kezeljük ezt a programot. Ez lehetővé teszi, hogy az első tréningen résztvevő megrendelőnkkel közösen állítsuk össze a csapata és az egyének számára legjobban illeszkedő következő szintet.

A Sasok szárnyán 2. tréning tematikája

  • Megtapasztaljuk, hogy mi maradt meg az első programon megtanult tudatosságból és tovább dolgozunk ezen.
  • Az egyszeri rövid komfortzónán kívüli helyzeteket időben és egy-egy gyakorlatnál földrajzi távolságban is kinyújtjuk.
  • Fokozzuk a terhelést, tovább tágítjuk a komfortzónát.
  • A legnagyobb hangsúlyt a szellemi és lelki állóképesség fokozására helyezzük, mivel a mindennapi helytállás szempontjából ezek a legfontosabb személyes területek.

Vissza A sasok szárnyán I. tréningre >>

Ajánlatkérés << vissza az előző oldalra